الاثنين، 19 مايو 2014

طريقة تحضير كرات البطاطس الهندية

المقادير:

4 ثمرة بطاطس مسلوقة ومهروسة

قرن فلفل أخضر (بارد أو حامي) مفروم

¼ كوب كزبرة خضراء مفرومة

¼ كوب نعناع أخضر مفروم

ملعقة صغيرة بيكينج بودر

ملعقة صغيرة كمون

كوب بقسماط

ملح وفلفل

زيت للتحمير


الطريقة:

1- حُطّي البطاطس المهروسة في طبق واسع وضيفي عليها الملح والفلفل والكمون والنعناع والكزبرة والبيكينج باودر، وقلّبيهم كويس جدا مع بعض.


2- شكّلي خليط البطاطس على هيئة كرات حجمها متوسط، وغطّيها بالبقسماط كويس، وبعدين اقليها في الزيت وقدّميها سخنة.






المصدر msn

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More