الأحد، 13 أبريل 2014

ساندوتش الايس كريم بصوص الشيكولاتة والفراولة

المقادير

باكيت من البسكويت اى نوع

ايس كريم فانليا

شيكولاتة

قطع فراولة

كوب فراولة عصير للتزين


الطريقة:

اولا نقوم بذابة الشيكولاتة فى حمام مائى ثم نغمس البسكويت قى صوص الشيكولاتة من الجانبين

ناتى بالايس كريم ونضعة على طبقة من البسكويت ثم نغطيها بطبقة اخرى من البسكويت

نفوم بعمل صوص الفراولة

باحضار كوب عصير فراولة مركز وبدون اضافة ماء الية ثم نضعة عالنار ومعلقة معلقة كبيرة سكر ونتركة عالنار وونقلب اللى ان يبدا ان يكون القوام غليظ

عند التقديم ونضع صوص الفراولة اولا ثم الساندوتش ويزين بصوص الشيكولاتة وقطع الشيكولاتة






المصدر msn

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More